Jandarmii bistrițeni au fost solicitați azi să intervină în curtea unei societăți comerciale din Bistrița după ce angajații au fost speriați de apariția unui câinevfără stăpân.

„Alo…bună ziua! În curtea noastră a intrat un câine de talie mare care pare a fi agresiv! Nu îl cunoaștem și ne poate pune clienții în pericol!…”, au raportat aceștia jandarmeriei.

La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ecarisaj din cadrul Primăriei Municipiul Bistrița, care a transportat câinele la adăpost

„Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Bistrița au intervenit în urmă cu mai puțin de două ore în curtea unei societăți comerciale unde a intrat un câine de talie mare, care putea pune în pericol clienții. Reprezentantul societății respective a afirmat că în zonă vin clienți la cumpărături iar pentru a evita ca aceștia să fie atacați de către patruped a solicitat sprijinul jandarmilor la fața locului. Jandarmii au intervenit imediat și au verificat zona în vederea identificării proprietarului animalului. Proprietarul nu a fost identificat, ca urmare a fost solicitat la fața locului un echipaj al Serviciului de Ecarisaj din cadrul Primăriei Municipiul Bistrița, care a transportat câinele la adăpost, până la identificarea proprietarului”, se arată într-un comunicat de presă al jandarmeriei.

SPUNE-TI PAREREA