Două femei din Rodna au fost găsite moarte în casă, în această după amiază. Femeile erau decedate de câteva săptămâni, fiind deja în stare de putrefacție. Aceastea erau surori și dispariție lor a creat suspiciuni în comună după ce nu au mai fost văzute de ceva vreme. La aceeași adresă locuiește și fratele lor care a fost reținut de poliție, fiind suspect de crimă.

„Astăzi, 17 noiembrie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizați despre faptul că două surori de 41, respectiv 52 de ani care locuiau în localitatea Rodna, împreună cu fratele lor nu au mai fost văzute de mai multe zile.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, cele două au fost găsite decedate, în stare avansată de putrefacție, în interiorul locuinței.

La fața locului, o echipă formată din criminaliști și polițiști de la investigații criminale efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul. Totodată, urmează a fi efectuate necropsiile care vor stabili cu exactitate cauzele deceselor“, a transmis IPJ BN.

UPDATE : Conform unei informări a IPJ BN, nu au fost identificate urme de violență în cazul celor două femei.

„Ca urmare a evenimentului sesizat astăzi în localitatea Rodna, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au dispus efectuarea necropsiei cadavrelor celor două femei identificate.

În urma efectuării necropsiilor de către Serviciul de Medicină Legală Bistrița-Năsăud, nu au fost identificate urme de violență, nefiind suspiciuni cu privire la cauză deceselor.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a survenit decesul celor două persoane“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA