Asociația POV21 vă invită la evenimentul Generații de POVeste, vineri – 24 noiembrie, ora 18:00, la Centrul Cultural Dacia din Bistrița! Cinci speakeri selectați din rândul oamenilor care excelează în domeniile lor vor fi sursă de inspirație pentru generația care vine din urmă. Evenimentul va fi prezentat de șarmantul actor Bogdan Bob Rădulescu.

„Evenimentul nostru de tradiție, Generații de POVeste își propune să fie o punte între generații pasionate de același domeniu și cu aceeași dorință arzătoare de a avea un impact notabil în societate și de a-și cultiva simțul civic. Astfel, cinci speakeri, lideri în domeniile lor, vor împărtăși cu voi poveștile lor captivante și experiențele care i-au adus în ipostaze excepționale. Ei vor aduce în fața voastră perspective unice din lumea artei, a medicinei, criminalisticii, a medicinei veterinare și psihologiei“, au transmis reprezentanții asociației.

Invitații acestei ediții sunt:

Estefan Florin, directorul Operei Naționale Cluj-Napoca;
Fiț Nicodim, decanul Facultății de Medicină Veterinară – Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca;
Ovidiu Cotoi, decanul Facultății de Medicină – Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș;
Claudiu Popovici, Managing Partner Corporate Performance Solutions Timișoara;
Luigi Preda, Șef Serviciu Criminalistică Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița – Năsăud.

Zece elevi de excepție vor fi premiați

„Generații de POVeste va face legătura între acești speakeri și zece elevi de excepție. Acești tineri, cu rezultate excelente la școală, vor primi sprijin și mentorat continuu pentru a-și dezvolta potențialul. Prin acest proiect dorim să ajutăm tânăra generație să-și dezvolte gândirea critică, să le consolidăm speranța și creativitatea și să le deschidem noi perspective în ceea ce privește încrederea de sine. Prin evenimentul Generații de POVeste încurajăm elevi performanți să le calce pe urme invitaților noștri.Prezentatorul evenimentului va fi actorul Bogdan Bob Rădulescu.
Vă invităm să fiți parte din această seară plină de inspirație și de perspective de viitor strălucitoare!“, este mesajul POV21.

SPUNE-TI PAREREA