Domiciliile mai multor persoane, dar și un autocar , au fost percheziționate în vederea documentării unui dosar de evaziune fiscală și delapidare.

Conform unui comunicat de presă transmis de poliție, data de 14 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud au pus în executare 14 mandate de percheziție domiciliară, la imobile aparținând unor persoane din Bistrița-Năsăud, Vaslui, Vrancea, Teleorman, Galați și Cluj și o ordonanță de percheziție a unui autocar, într-un dosar de evaziune fiscală, constituirea unui grup infracțional organizat și delapidare.

Percheziții cu câini în Bistrița-Năsăud. Poliția a verificat și un autocar (VIDEO)

Ca urmare a celor 15 mandate de percheziție domiciliară și a unui autocar au fost ridicate mijloace de probă cât și 20.215 de euro, 28.345 de lei, 170 de lire sterline.

În continuarea activităților, au fost puse în executare un număr de 6 mandate de aducere, în baza cărora au fost prezentate la audieri persoane bănuite și martori.

S-a dispus reţinerea a 4 persoane cu vârste cuprinse între 54 și 57 de ani, din Bistrița, Dej și Cluj-Napoca, urmând ca doi bărbați de 57 de ani, din Bistrița și Cluj-Napoca să fie prezentați magistraților cu propunere de luare a unei noi măsuri preventive.

Cercetările continuă de către Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în vederea stabilirii întregii activități infracționale și participații penale.

SPUNE-TI PAREREA