Caravana „Patrioți în Europa” a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) se va afla în data de 15 noiembrie în județul Bistrița-Năsăud. Candidații AUR pentru Parlamentul European vor fi prezenți în municipiul Bistrița.

Caravana „Patrioți în Europa” se va afla în zona pietonalului Liviu Rebranu, lângă Biserica Evanghelică începând cu ora 11:00.

AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri.

Candidații AUR îi vor asculta pe români și le vor răspunde la toate întrebările. Ne dorim să cunoaștem preocupările și aspirațiile acestora. Vrem să înțelegem mai bine nevoile fiecărei comunități în parte pentru a ne asigura că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European. Cu acest prilej le vom oferi românilor mai multe informații despre viziunea și propunerile noastre pentru viitorul României și al Uniunii Europene.
Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți cetățenii, precum și presa și societatea civilă, să cunoască persoanele pe care AUR le propune pentru Parlamentul European.
Vă așteptăm pe 15 noiembrie, pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a discuta despre cum putem construi împreună un viitor mai bun pentru România“, a transmis organziația AUR ărin intermediul unui comunicat de presă.

SPUNE-TI PAREREA