Ministrul Digitalizării din România , Bogdan Ivan, a participat recent la Go Tech World,  un eveniment care are ca temă soluții tehnologice avansate pentru prezent și viitor.

„Viitorul e deja aici! Astăzi, la Go Tech World, am avut alături 150 de lideri în tehnologie și inovare de la nivel european și global, care au soluții pentru prezent și pentru viitor – de la drone și securitate cibernetică până la comunicații electronice și fibră optică.

Avem în față o provocare uriașă: în 4-5 ani să construim o administrație digitală pe care alte state au făcut- în 20 de ani! Am început să lucrăm împreună: Mediul privat și Guvernul României, prin Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, în modernizarea și transformarea ireversibilă a țării noastre.

În ziua în care Comisia Europeană a recomandat începerea negocierilor de aderare cu Moldova și Ucraina, m-am bucurat să-l am alături la deschiderea oficială a GoTech World 2023 pe Dumitru Alaiba –  Viceprim-ministru și Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării în Guvernul Republicii Moldova. Prutul devine tot mai îngust! Lumea digitală nu are granițe, iar noi construim un spațiu digital comun, prin care lucrăm la aderarea digitală a Republicii Moldova la Uniunea Europeană!”, a transmis ministrul Digitalizării , Bogdan Ivan.

SPUNE-TI PAREREA