Circulația va fi închisă joi, 9 noiembrie, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița, pentru refacerea marcajelor rutiere. Același lucru se va întâmpla vineri, 10 noiembrie, și pe Bulervardul Decebal.

Municipiul Bistrița are în execuție lucrările pentru obiectivul de investiții „ Reconfigurarea axei de transport pe traseul str. Gării- B-dul Decebal- str. Andrei Mureșanu- str. Năsăudului ” fapt pentru care aduce la cunoștință cetățenilor:
-închiderea circulației pe Strada Andrei Mureșanu (tronson cuprins între intersecția cu strada Crinilor până la intersecția cu strada Florilor), în data de 9 noiembrie de la ora 07.00 până la ora 20.00, pentru refacerea marcajelor rutiere . Sensul giratoriu Ioan Slavici – Crinilor rămâne deschis traficului.
-închiderea circulației pe Bulevardul Decebal (trons sens giratoriu Winmakrt până la intersecția cu strada Ursului), în data de 10 noiembrie de la ora 07.00 până la ora 20.00, pentru refacerea marcajelor rutiere .
În acest sens, rugăm ca toți participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricționarea circulației.
Vă mulțumim!“, a transmis poliția locală Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA