În data de 9 noiembrie, la Hotel Metropolis, începând cu ora 18.00 va avea loc evenimentul organizat anual de Asociația Comunitarium. 20 de elevi cu performanțe deosebite dar cu resurse materiale modeste vor fi incurajati sa își continue activitatea de studiu fiind premiați cu câte un laptop.

5 personalități de succes în domenii diverse vor oferi exemplul personal pentru tinerii aspiranți. 13 artisti în devenire și consacrați completează o seară de vis.

Cea de-a 6-a ediție a Galei Comunitarium propune un eveniment care are ca scop incurajarea performantei. Copiii sunt indemnati sa isi continue parcursul educational deja confirmat de rezultatele de exceptie obtinute pana in prezent.
Este foarte probabil ca adevaratul înteles al noțiunii de „a reuși în viata” să se poată dezvălui doar celor instruiți, ambitiosi, curioși permanent și cu iubire de carte.
Prin intermediul numeroșilor sponsori care au rezonat cu ideea incurajarii copiilor în drumul lor catre desavarsire educationala si nu numai, evenimentul din 9 noiembrie este un moment dedicat celor mai mici dintre noi, copiilor.
Asociația Comunitarium își propune să le ofere acestora atât un suport inițial important, câte un laptop pentru fiecare, cât și modele de urmat, care vin cu povestea reușitei lor să îi inspire.
Astfel, 5 personalități remarcabile își vor spune povestea pe scena Galei și vă invităm să îi studiați pe fiecare dintre ei, înainte de a îi întâlni în persoană:
– Mihai Țandea – trainer și facilitator, https://mihaitandea.ro/
– Cristian Găzdac –
– Andrei Stupu – business consultant, trainer, coach, researcher, https://stupu.ro/
– Dan Coman – scriitor
– Roxana Muică – formator, coach, business consultant, https://roxanamuica.ro/
Latura artistică a evenimentului este la înălțime, invitat principal fiind duoul format din Ada Milea și Bobo Burlăcianu, care, cu stilul lor inconfundabil, vor aduce un plus de savoare evenimentului. De asemenea, momentul artistic este completat de saxofonistul Codruț Bistriteanul, care aduce întreaga sa experiență artistică de 30 de ani pentru a crea o atmosferă de poveste pe parcursul evenimentului și de Orchestra de Chitare a Liceului de Muzică Tudor Jarda din Bistrița, un grup de tineri pasionați și talentați. Actorul cu origini bistrițene, Dorin C Zachei, este amfitrionul serii și ne va ghida pașii într-un eveniment de mare încărcătură emoțională și intelectuală.
Evenimentul beneficiază de susținere pe partea de organizare din partea unei echipe extraordinare de voluntari de toate vârstele, implicați atât în procesul de selecție al copiilor premiați cât și în organizarea evenimentului în sine.
Biletele costă 30 de lei și se găsesc exclusiv în format fizic la recepția Casa EMA. Ne puteți scrie și pe paginile de social media ale Asociației Comunitarium, Facebook sau Instagram, pentru mai multe detalii sau mod de achiziție al biletelor.

SPUNE-TI PAREREA