Un bărbat de 32 de ani din Nimigea a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de lovire sau alte violențe și agresiune sexuală. Acesta a lovit și a încercat să violeze o femeie care traversa pasajul subteran din zona gării. Totul s-a petrecut în dimineața zilei de 29 octombrie, iar femeia a povestit ce i s-a întâmplat pe rețelele de socialziare, dar și pentru bistrițeanul.ro.

Eu locuiesc în blocurile de lângă Casa Someșană. Duminică dimineața, la ora 09.30 – deci dacă e după ceasul vechi, era de fapt 10.30 – mă duceam la biserică. Am coborât în pasaj și nu am ajuns la jumătatea lui, când am auzit ceva din spate, venind în fugă spre mine. Primul instinct a fost să mă dau la o parte, crezând că e un câine. Apoi am simțit un pumn în spate, între omoplați, și am căzut în genunchi!.
Dacă ar fi vrut să îmi fure din geantă, o putea lua, pentru că geanta mi-a căzut din mână, mai departe de mine. Dar m-a prins de picioare, mi-a rupt ciorapii de pe mine, că eram cu fustă – mergeam la biserică – și și-a întins mâinile spre lenjerie. Atunci, când i-am văzut mâinile, am realizat că de fapt nu e câine, cum crezusem eu, că e om! Am început să strig AJUTOR, și acela a fost momentul în care un domn care ieșea din Billa a auzit. A venit în fugă, iar cel ce m-a atacat a luat-o la fugă și a ieșit din pasaj! Domnul respectiv mi-a spus că a auzit gălăgie în pasaj, dar a crezut că sunt copii care se joacă. Abia când am strigat AJUTOR și-a dat seama că e altceva și a venit. El m-a ajutat să mă ridic, apoi au venit niște domni de la CFR, care mă știau din vedere, că doar tot pe acolo circul, și m-au ajutat să merg acasă”, a povestiti femeie conform sursei citate.

În seara de 6 noiembrie a.c., în urma cercetărilor și probelor administrate, polițiștii Biroului de Investiții Criminale Bistrița au dispus reținerea, pentru 24 de ore a bărbatului, cercetat pentru lovire sau alte violențe și agresiune sexuală.

În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezent Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă. Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în dimineața de 29 octombrie a.c., acesta ar fi lovit-o pe o femeie care se deplasa printr-un pasaj subteran pietonal din Bistrița, iar după ce aceasta ar fi căzut, ar fi pipăit-o și atins-o în zone intime. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Biroului de Investiții Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și agresiune sexuală“, a transmis IPJ BN.

 

SPUNE-TI PAREREA