Cazul sportivului Dani Borgovan este departe de a fi încheiat, iar prietenii și familia sa fac în continuare prosteste, fiind convinși că adevărații făptași nu sunt încă pedepsiți.

În spațiul public a fost intens vehiculată varianta că în acest caz de agresiune ar fi implicat un polițist. Mai mult de atât, unii spun că polițistul s-ar ocupa chiar de anchetarea cazului și că este protejat.

Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a reacționat în acest caz și a transmis o precizare, în această dimineață, cu privire la presupusa implicare a unui cadru M.A.I.

„În urma unor postări distribuite pe rețele de socializare, referitoare la implicarea unor polițiști din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud, Compartimentul Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:
Așa cum a mai fost transmis, niciun cadrul M.A.I. nu este implicat în acest caz, iar referitor la faptul că „un polițist care lucrează la criminalistică se ocupă de anchetă, motiv pentru care s-a întârziat”, asigurăm opinia publică că polițistul la care se face referire nu a desfășurat și nu desfășoară activități în cadrul anchetei penale, nefiind implicat în niciun fel.
Cercetările în acest caz sunt desfășurate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bistrița, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.
Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud asigură opinia publică cu privire la faptul că sunt în continuare angrenate toate resursele necesare în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor care s-ar face vinovate de comiterea unei infracțiuni“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA