Foto: arhivă

Ieri, 2 noiembrie, polițiștii rutieri din Beclean au continuat acțiunile de monitorizare și verificare a traficului rutier, în vederea prevenirii accidentelor rutiere și combaterii cauzelor generatoare de accidente. Astfel, în intervalul 15.00-18.00, au fost oprite pentru control 35 de autovehicule, legitimate 40 de persoane și testați cu aparatul etilotest 4 conducători auto. Pentru abaterile la regimul rutier constatate au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale în cuantum de 5800 lei și a fost reținut un permis de conducere pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Tot în cadrul acțiunii, polițiștii au constatat, în flagrant delict, comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

 

Vizat este un bărbat de 50 de ani, din Cireșoaia care, în timp ce conducea o un autoturism pe un drum comunal din Braniștea, a acroșat o autoutilitară parcată. Acesta a fost depistat de polițiști pe raza localității, iar în urma testării etilotest, rezultatul a fost de 1,10 mg/l în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice. Totodată, în urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul are dreptul de conducere anulat.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii din Beclean continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

SPUNE-TI PAREREA