Vești bune pentru bistrițeni. byron, una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, aduce noul album  „efemeride” la Bistrița, pe 3 noiembrie,  într-un concert la Soho Music Hall. Fanii trupei vor putea cânta pentru prima dată alături de băieți cele 10 piese noi de pe proaspătul album.

Biletele pentru concert sunt disponibile pe IaBilet.ro!

Noul album „efemeride“ este o colecție de conversații pe care nu le purtăm, o privire directă în ochii omului din oglindă. Pe parcursul celor 10 piese, byron te poartă într-o călătorie prin universul complex al gândurilor și trăirilor de zi cu zi, al anxietăților și întrebărilor existențiale, toate împletite subtil cu un fir de speranță și unul de distors.

Albumul este disponibil pe toate rețelele de streaming: https://orcd.co/byron-efemeride și se poate comanda în format de CD de pe shop-ul Overground Music https://overground.ro/en/shop/byron-efemeride-cd/ sau de la concert. Începând cu 6 noiembrie, albumul va fi disponibil și pe vinil,  precomenzile se fac deja pe https://overground.ro/en/shop/byron-efemeride-vinil-dublu-marbled/ .

Noul album byron este compus în limba română și îi are pe Dan Byron la voce, chitară și flaut, Dan Georgescu la chitară,  Sergiu „6” Mitrofan la pian și clape,  László Demeter la bas  și Andrei Ilie la tobe.  ​​

Turneu național de promovare va trece prin aproape 20 de orașe din România, iar biletele sunt disponibile pe: https://byron.iabilet.ro/.

  • 2 noiembrie – Rockstadt – Brașov
  • 3 noiembrie – Soho Music Hall – Bistrița
  • 4 noiembrie – Oldies Pub – Sibiu
  • 10 noiembrie – Club Touche – Băicoi
  • 18 noiembrie – Arenele Romane – București
  • 25 noiembrie – Daily Pub – Galați
  • 30 noiembrie – Doors Club – Constanța

www.byron.ro
 https://instagram.com.byronband
 https://facebook.com/byronmusic

Despre byron

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 7 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România. Din când în când fac concerte de improvizație 100% (seria Impromptu) și în decembrie 2014 au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi, a cărui lansare pe DVD a fost susținută printr-un scurt turneu de proiecții în cinematografe. Apoi a urmat albumul „Eternal Return”, care a fost înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road.

La sfârșitul lui 2019 byron au lansat albumul ‚nouă’ compus în totalitate în limba română, printr-un concert sold out la Arenele Romane din București.

SPUNE-TI PAREREA