Un accident feroviar a avut loc marți, 31 octombrie, în localitatea Ilva Mică din Bistrița-Năsăud. O locomotivă condusă de o femeie a lovit vagoanele unui tren care staționa.

„La rebrusarea locomotivei garniturii trenului R 5701 pentru formarea trenului Regio 5704, s-a produs tamponarea garniturii. În urma impactului, conductoarea trenului care se afla în garnitură s-a accidentat, fiind apelat serviciul 112”, a transmis CFR Călători. CFR menționează că în trenul R 5701 Suceava – Ilva Mică nu se aflau călători, iar trenul Regio 5704 are plecarea din stația Ilva Mică conform graficului de circulație, la ora 13:00.

O singură persoană aştepta lângă vagoane care, la momentul impactului, s-a speriat şi a fugit. Femeia care conducea locomotiva a ajuns la spitalul din Năsăud, fiind ulterior transferată la Bistrița.

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adusă, prin transfer de la Spitalul Orășenesc „Dr. George Trifon” din Năsăud, o femeie în vârstă de 55 de ani, victimă a unui accident feroviar. Aceasta este conștientă, cooperantă, stabilă din punct de vedere hemodinamic și respirator, primind în acest moment îngrijiri specifice în Unitatea de Primire a Urgențelor“, a transmis Camelia Strungari, purtător de cuvânt SCJUB.

SPUNE-TI PAREREA