Multe școli de șoferi te învață să conduci, dar puține reușesc să formeze o comunitate unită în care oamenii să își împărtășească experiențele și prietenia. Școala de Șoferi Martura din Bistrița a dovedit că este companie care îți pune la dispoziție mai mult decât o legislație și un instructor auto.

Într-un eveniment plin de entuziasm și încredere în competențele viitorilor șoferi, Școala de Șoferi Martura a deschis oficial noul lor sediu de pe strada Grănicerilor nr. 11. Cu un decor modern, dotări tehnologice de ultimă generație și un personal dedicat, noua locație se anunță a fi un loc de învățare de top pentru toți aspiranții la șoferie.

Cu această ocazie specială, Școala de Șoferi Martura a făcut un apel către toți foștii elevi, dar și către elevii actuali, invitându-i să participe la evenimentul de inaugurare. Numeroși absolvenți ai școlii au răspuns pozitiv invitației, venind cu bucurie să-și reamintească experiențele și să-i încurajeze pe cei aflați încă în procesul de învățare.

Începând din 30 octombrie toate serviciile școlii de șoferi Martura – atestate profesionale, ore de legislație și ore de conducere – se găsesc în noul sediu de pe Strada Grănicerilor nr. 11, mai aproape de bistrițenii care vor să își obțină permisele de categoria A, B, BE C, CE, D și DE.

 

„Locație nouă, dar noi rămânem aceiași. Dan și Alina Șoș  duc tradiția Martura mai departe! A fost o zi plină de zâmbete, râsete, glume despre mașini, amintiri despre prima oră de condus, puțin stres pentru elevii care vor da examenul în perioada următoare, dar multă energie! Vă mulțumim celor care ați venit să ne susțineți – promitem să continuăm misiunea #Martura – de a fi o școală de șoferi altfel, unde elevul se simte bine, este respectat și are toate șansele să devină un șofer model!“, este mesajul transmis de Școala de șoferi Martura Bistrița, pe pagina oficială de Facebook.

Școala de șoferi Martura este una dintre cele mai bune școli de șoferi din județul Bistrița-Năsăud, raportat la promovabilitate ( procent de elevi care își iau permisul din prima încercare.)

Aceasta și-a început activitatea în urmă cu 31 de ani, în 1992, iar acum, după mii de elevi declarați ADMIȘI de-a lungul timpului, locația școlii s-a mutat pe STR. GRĂNICERILOR NR. 11, pentru ca tinerii din oraș să fie cu un drum mai aproape de permisul de conducere!

Mic istoric al școlii de șoferi

Gheorghe și Livia Martura au înființat afacerea de familie care s-a dezvoltat și a crescut de-a lungul timpului, dar care și-a păstrat de-a lungul timpului aceleași principii: Seriozitate, Profesionalism și Atitudine Prietenoasă

Domnul Martura a fost printre primii instructori auto din Bistrița-Năsăud la categoriile B C, CE, iar ulterior a devenit instructor și la categoria A și D. Pe parcursul carierei lui a învățat mii de oameni din Bistrița-Năsăud să conducă. În tot acest timp soția sa, Livia, l-a susținut, organizând firma, rezolvând probleme și fiind sprijinul echipei din interior.

 

Astăzi școala de șoferi Martura se remarcă printr-un preț corect, instructori de treabă și foarte dedicați, dar și un profesor de legislație ce reușește să explice pe înțelesul tuturor!

SPUNE-TI PAREREA