Protestele pentru Daniel Borgovan, sportivul care a ajuns în stare gravă la spital în urma unei agresiuni în apartament și pe scara unui bloc din Bistrița, au continuat și luni seara în fața Palatului de Justiție.

Aici s-au adunat mai mulți motocicliști careau turat motoarele în semn de susținere pentru familia tânărului care își cere în continuare dreptatea.

Marți, 31 octombrie, de la ora 18.30, se anunță un marș pe străzile Bistriței.

Traseul va începe de la tribunal și va continua pe strada Nicolae Titulescu, pe Pietonal, strada Liviu Rebreanu, Bulevard General Grigore Bălan, Biserica Sfântul Dumitru unde se va face o rugăciune.

 

„Nu o să fie liniște până când nu o să iasă adevărul“, a transmis Marian Simion Borgovan, fratele lui Daniel.

Reamintim că Daniel Borgovan a ajuns în stare critică la spital, în data de 20 octombrie, fiind necesare intubarea și coma indusă. Totul a pornit de la ceartă cu iubita sa cu care are un copil. Aceasta și-ar fi chemat în ajutor o prietenă care a venit cu mai mulți indivizi ce l-au agresat. Abia după o săptămână de la comiterea faptei, doi frați din Șinteresag au fost reținuți, apoi arestați pentru 30 de zile.
Totuși, familia și prietenii lui Dani sunt în continuare nemulțumiți și consideră că trebuie pedepsită și partenera sa de viață. De asemenea, sunt de părere că mai sunt și alte persoane implicate.

SPUNE-TI PAREREA