Școala de șoferi Martura este una dintre cele mai bune școli de șoferi din județul Bistrița-Năsăud, raportat la rata de promovabilitate: procentul de elevi care își iau permisul din prima încercare.)

Aceasta și-a început activitatea în urmă cu 31 de ani, în 1992, iar acum, după mii de elevi declarați ADMIȘI de-a lungul timpului, locația școlii se mută pe STR. GRĂNICERILOR NR. 11 pentru ca tinerii din oraș să fie cu un drum mai aproape de permisul de conducere!

Duminică, 29 octombrie, va avea loc festivitatea de inaugurare a noului sediu unde sunt invitați toți elevii parte a familiei Martura: cei de astăzi, dar și cei de ieri și chiar cei de mâine!

Gheorghe și Livia Martura au înființat afacerea de familie care s-a dezvoltat și a crescut de-a lungul timpului, dar au continuat să le transmită elevilor săi ablitățile unui bun șofer având la bază aceleași principii: Seriozitate, Profesionalism și Atitudine Prietenoasă!

Domnul Martura a fost printre primii instructori auto din Bistrița-Năsăud la categoriile B C, CE, iar ulterior a devenit instructor și la categoria A și D. Pe parcursul carierei lui a învățat mii de oameni din Bistrița-Năsăud să conducă. În tot acest timp soția sa, Livia, l-a susținut, organizând firma, rezolvând probleme și fiind sprijinul echipei, din interior.

Astăzi școala de șoferi Martura se remarcă printr-un preț corect, instructori de treabă și foarte dedicați, dar și un profesor de legislație ce reușește să explice pe înțelesul tuturor!

SPUNE-TI PAREREA