Cele mai mari 5 firme de construcții de pe raza județului Bistrița-Năsăud prin raportare la cifra de afaceri obținută.

FRASINUL SRL este firma cu cea mai mare cifră de afaceri din județ din rândul companiilor care activează în sectorul construcțiilor. Este o companie înregistrată din 1999 și care a înregistrat o creștere treptată a încasărilor de-a lungul timpului. În anul 2022 Frasinul SRL a obținut cea mai mare cifră de afaceri a sa, respectiv suma de 250.815.860 milioane lei.

Este cea mai mare societate din domeniul construcțiilor nu numai din perspectiva cifrei de afaceri realizate, ci și din perspectiva numărului de angajați, având în 2022 un număr de 214 salariați, poziționându-se și la acest capitol în vârful topului.

Profitul înregistrate de Frasinul SRL în 2022 este de 9,5 milioane de lei. Cifra de afaceri reprezintă totalitate încasărilor, iar profitul suma de bani care le rămâne asociaților. Poziția 1 în ce privește profitabilitatea nu este ocupată de această companie, ci de M.I.S. Grup care a înregistrat în 2022 un profit total de 14 milioane lei.

M.I.S-GRUP SRL ocupă poziția 2 în clasamentul firmelor cu cea mai mare cifră de afaceri, înregistrând suma totală de 195,3 milioane lei, însă, așa cum rezultă de mai sus, este cea mai profitabilă companie din județ.

Compania este activă pe piața locală din Bistrița încă din anul 2000 și a crescut treptat în tot acest timp. La fel ca Frasinul și M.I.S. Grup a obținut în anul 2022 cea mai mare cifră de afaceri de până atunci.

Dacă primele 2 companii din județ au înregistrat în 2022 cifre de afaceri record putem concluziona că există cerere pe piața construcțiilor. Astfel, o oportunitate pentru antreprenorii din Bistrița interesații să investească, sunt firmele de construcții. Construcțiile au înregistrat creșteri și la nivel de țară, iar societățile de construcții care se înființează sunt tot mai multe.

FAR FOUNDATION SRL este compania care ocupă poziția 3 în rândul firmelor cu cele mai mari cifre de afaceri de pe raza județului Bistrița – Năsăud, obținând în 2022 o cifră de afaceri totală de 70,2 milioane lei.

Societatea are un număr total de 119 angajați și un profit total de 3,4 milioane de lei.

INDEMINAREA PRODCOM SRL ocupă poziția 4 în clasament cu o cifră de afaceri totală de 64,9 milioane lei. Este compania care ocupă poziția 2 în clasamentul firmelor cu cei mai mulți angajați, având un număr de 191 de salariați.

AMICII BUILDING SRL se află pe poziția 5, înregistrând în anul 2022 o cifră de afaceri totală de 56,8 milioane de lei. Societatea are un număr total de 101 de angajați și este înregistrată din anul 2008.

 

 

 

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA