Două echipaje SMURD, prim ajutor și terapie intensivă mobilă, și un echipaj de descarcerare au intervenit astăzi în localitatea Galații Bistriței unde o autoutilitară s-a răsturnat.
„La locul accidentului au fost găsite 4 persoane implicate în accident, dintre care 3 copii (afirmativ pietoni)“, a transmis ISU BN.

Astăzi, 26 octombrie, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pentru efectuarea de cercetări, ca urmare a producerii unui accident rutier, între localitățile Galații Bistriței și Herina.

Din primele date, un bărbat de 47 de ani, din Teaca, în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Național 15A, pe direcția Galatii Bistriței-Herina, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile, accidentând trei minore care se deplasau în calitate de pieton.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta va fi condus la spital pentru a i se preleva mostre biologice, în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc accidentul.

Două echipaje SMURD, prim ajutor și terapie intensivă mobilă, și un echipaj de descarcerare au intervenit astăzi în localitatea Galații Bistriței unde o autoutilitară s-a răsturnat. Victime colaterale au căzut trei adolescente care se aflau pe drum tocmai în acel moment.

„La locul accidentului au fost găsite 4 persoane implicate în accident, dintre care 3 copii (afirmativ pietoni).
Echipajele medicale – terapia intensiva mobila SMURD, prim ajutor SMURD și SAJ Bistrița-Nasaud au preluat cei trei pietoni, minori, conștienți și cooperanti, doi prezentau policontuzii si o fractură clavicula, respectiv o victima cu fractură deschisă la nivelul unui membru inferior.

După stabilizare, fetele, cu vârstele de aproximativ 14-15 ani au fost evacuate la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri de specialitate.

Conducătorul autovehicolului nu prezenta mărci traumatice vizibile, a iesit singur din habitaclu. A refuzat transportul la spital“, a transmis ISU Bistrița-Nasaud.

Cazul a fost preluat de către polițiștii Serviciului Rutier.

„Din primele date, un bărbat de 47 de ani, din Teaca, în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Național 15A, pe direcția Galatii Bistriței-Herina, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile, accidentând trei minore care se deplasau în calitate de pieton.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta va fi condus la spital pentru a i se preleva mostre biologice, în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc accidentul“, a informat IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA