Balul Vrăjitoarelor va avea loc sâmbătă, 28 Octombrie 2023, începând cu ora 17.00, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud. Cele mai haioase și înfricoșătoare costume, dar și cei mai spectaculoși bostani vor fi premiați de sponsorii evenimentului.

Cum vrăjitoarele au rămas fără acces în Castelul Dracula unde se făcea Balul Vrăjitoarelor în fiecare an, după ani, s-au gândit să facă o bucurie celor mici și celor mari care duc dorul acestui eveniment și să le dea întâlnire, costumați ca-n vremurile bune, la Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, unde se va ține în acest an Balul Vrăjitoarelor la Muzeu.
Așa se face că sâmbătă, 28 Octombrie 2023, începând cu ora 17.00, sunteți așteptați cu mic, cu mare, în curtea Muzeului, cu bostani luminați, cu felinare, în costume care să alunge spiritele rele și să aducă voia bună.

Chef MARIUS GALAN, ridicat la rang de Conte cu această ocazie, va încinge special grătarul pentru voi, alături de maeștrii bucătari de la Taverna Dogarilor
Muzica și băutura cu accente roșii va fi asigurată de Boier #SOHO

Cele mai haioase și înfricoșătoare costume, dar și cei mai spectaculoși bostani, vor fi premiați de sponsorii nostri: Casa EMA, SPOT GSM și Crama Galan, care va scoate din beciuri câteva sticle de CAVA GALAN, licoarea adorată de vrăjitoare.

Este primul eveniment organizat după muuuulți ani de Turist în Bistrița-Năsăud, asociația de promovare a turismului care a organizat cele 7 ediții ale Festivalul Usturoiului – in Tinutul Contelui Dracula, care își dorește doar să vă dea un motiv să ieșiți din casă și vă reamintească că povestea Contelul Dracula nu a fost uitată și pornește din Bistrița-Năsăud“, au transmis organizatorii.

SPUNE-TI PAREREA