Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a transmis, în această dimineață, noi detalii despre starea de sănătate a lui Daniel Borgovan, tânărul de 30 de ani care a ajuns la spital în stare garvă în urma unui incident care ridică mari semne de întrebare. Acesta a fost detubatm respirtp sigur și starea sa generală este ușor ameliorată. Deocamdată el nu este conștient.

Pacientul a fost detubat în această dimineață, respiră singur, are mișcări spontane, însă deocamdată nu este conștient. Starea generală de sănătate este ușor ameliorată față de ziua de ieri.
Având în vedere traumatismul craniocerebral sever pe care tânărul l-a suferit, conduita terapeutică a echipei medicale din Secția ATI este centrată pe recuperarea neurologică“, a transmis Camelia Strungari, purtător de cuvânt SCJUB.

Citește și:

Familia lui Dani Borgovan, aflat încă în comă, are nevoie de ajutor. Noi imagini șocante cu incidentul petrecut în scara blocului (VIDEO)

Cazul care a pus Bistrița pe jar. Sute de oameni și-au dat întâlnire în fața Spitalului Județean în semn de susținere pentru Daniel Borgovan

Sute de bistrițeni s-au adunat în fața spitalului pentru a se ruga și a cere dreptate pentru Daniel Borgovan. Familia tânărului este devastată (FOTO)

SPUNE-TI PAREREA