Un conflict domestic petrecut într-un apartament din Bistrița s-a terminat tragic pentru cei implicați: un tânăr a ajuns la spital în stare critică, iar ceilalți sunt anchetați de poliție.

Sâmbătă seara, în jurul orei 23.00, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD fost solicitat să intervină în municipiul Bistrița, pe strada Solomon Haliță, pentru acordarea primului ajutor medical unei persoane care a căzut pe scări. Aceasta era inconștientă în momentul în care a fost găsită de echipajele medicale.

Victima este un bărbat de 30 de ani din Rodna. Acesta a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe în stare critică, fiind intubat, ventilat mecanic și în comă indusă medicamentos.

La Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adus astă-noapte un bărbat în vârstă de 30 de ani, în stare critică, prezentând multiple traumatisme și fracturi, în urma căderii de la înălțime. După stabilizare în Urgență, consultații clinice și paraclinice, pacientul a fost internat în Secția ATI-Neurochirurgie. Starea sa este foarte gravă, fiind intubat, ventilat mecanic și în comă indusă medicamentos“, a informat Camelia Strungari, purtător de cuvânt SCJUB.

Bărbatul este Daniel Borgovan, un tânăr care este antrenor de box și și-a deschis recent o sală de antrenamente. Cazul a stârnit mai multe comentarii în mediul online, iar, ulterior, a reieșit că incidentul este mai multe decât o căzătură pe scări. Totul a pornit de la o ceartă în cuplu și lucrurile au degenerat în momentul în care au intervenit și alte persoane. Conform unor surse neoficiale, Daniel s-a fi certat cu iubita lui cu care are un copil de doar câteva luni. Ea ar fi apelat la o prietenă care ar fi chemat doi bărbați „în sprijin“. De aici a izbucnit o bătaie care s-a terminat tragic, dar nimeni nu știe, la ora actuală, ce s-a întâmplat cu adevărat. Cel care ar putea să facă lumină în acest caz, adică tocmai victima, este încă în comă.

Conform unei informări a Inspectoratului Judeețan de Poliție Bistrița-Năsăud, cearta dintre el și iubita lui ar fi izbucnit pe fondul consumului de alcool. Alte surse, susțin, însă, că el nu consuma alcool și că, de fapt, era nemulțumit că iubita lui întârziase în oraș, în timp ce el se afla acasă cu copilul. De asemenea, poliția informează că bătaia a avut loc între el și un alt bărbat, de 33 de ani, în timp ce alții susțin că au fost mai mulți bărbați care l-au bătut și l-au îmbrâncit pe scări. La această oră, o anchetă este în derulare pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a petrecut incidentul.

 

Seara trecută, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița, Biroul Ordine Publică au fost sesizați cu privire la un scandal într-un apartament din Bistrița.
La locul evenimentului polițiștii au stabilit faptul că între o femeie de 32 de ani din Bistrița și concubinul acesteia, un bărbat de 30 de ani din Rodna ar fi izbucnit un conflict spontan pe fondul consumului de alcool.
Pentru aplanarea conflictului, ar fi intervenit un bărbat de 33 de ani din Bistrița.
Din primele date, polițiștii au stabilit faptul că cei doi bărbați s-ar fi lovit reciproc iar la un moment dat, bărbatul de 30 de ani ar fi căzut pe scările interioare ale imobilului.
În urma evenimentului, bărbatul din Rodna a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate fiind ulterior transportat la spital.
Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurările, în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de violență în familie și lovire sau alte violențe“, a transmis IPJ BN.

Daniel Borgovan este antrenor de box și își inaugurase, recent, o sală de antrenamente. Împreună cu un prieten, a înființat o asociație care se numește „CLUB BOX HOM BISTRIȚA“ și urma să pună bazele unui club de box la care copiii și tinerii să se poată legitima, să se înscrie la competiții și să facă performanță.

Sală ultramodernă de box, deschisă la Bistrița. Doi bistrițeni vor să scrie istorie prin noul club de box pe care îl înființează (FOTO/ VIDEO

SPUNE-TI PAREREA