Publika, Trooper și Recycle Bin vă aduc muzică live, în acest weekend, la Soho Music Hall. Dacă nu aveți planuri de sfârșit de săptămână, nu ratați cele mai tari concerte din oraș.

Vineri, 20 octombrie ora 20.00 – Concert Publika

Publika este o trupa pop-rock din Romania , inființată la București în 2008 de către solistul Ionuț Ruscior.
Componența actuală este cu (Ionut , Alex și Bebe), Publika a lansat de-a lungul timpului trei discuri (“Unde esti” , “Unde Esti DeLuxe edition”, “Falling”), a concertat in peste 2000 de evenimente live in toata țara și a primit nominalizari la premii importante din industria muzicală! În 2020, Publika a lansat piesa „Falling” în Marea Britanie!
În toamna anului 2021 a apărut un nou single „You” urmat de cel mai recent album „Falling”!

Bilete vor fi disponibile doar în format fizic la intrare în seara evenimentului.
Preț: 40 ron

Sâmbătă, 21 octombrie ora 19.00, concert Trooper

Trooper pornesc turneul de promovare pentru albumul „X”. Turneul va ajunge în peste 35 de orașe. Pe lângă „Rădăcini de Dor”, „Dansul cu focul”, „Lumea s-a stins” sau „Ruinele”, veți putea asculta live și piese care deja au devenit clasice pentru publicul Trooper – „Tari ca munții”, „Maturizare”, „Destin”, „Trec anii”, „Două roți” etc.
În cei 27 de ani de activitate, Trooper a lansat zece albume de studio, a cântat pentru mai mult de 900.000 de oameni în peste 900 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Sepultura, Prodigy etc.

Duminică, 22 octombrie, ora 20.00, concert Recycle Bin

Recycle Bin a luat ființă în primăvara lui 2007, fondată de regretatul Cosmin ”Pokemon” împreună cu Bitza, X-u și Grim.
De atunci, după 4 albume și nenumărate turnee, cu unele concerte alături de trupe de renume, după schimbări de membri în trupă și de sound, în plin lucru la al cincilea album, ”Pandemic Hits”, ei vin pe scena pe scena SOHO Music Hall – Bistrita pe 22 Octombrie. Evenimente sustinute de Rock the Sea, Rock FM si iaBilet.

SPUNE-TI PAREREA