Drujbele Stihl sunt printre cele mai căutate de pe piață datorită calității de care au dat dovadă întotdeauna. Stihl este un brand celebru și foarte respectat în industria echipamentelor pentru tăierea copacilor și prelucrarea lemnului. Datorită calității produselor sale și a gamei variate de produse, Stihl și-a câștigat o reputație solidă.

Drujbele Stihl sunt cunoscute în întreaga lume pentru performanța lor superioară. Ele sunt construite pentru a face față sarcinilor grele și sunt potrivite atât pentru utilizatorii casnici, fără experiență, cât și pentru cei profesioniști.

Compania investește continuu în cercetare și dezvoltare, astfel că produsele lor includ de cele mai multe ori caracteristici și tehnologii inovatoare care fac utilizarea drujbei mai ușoară și mai eficientă.

Pentru că știm care sunt nevoile cumpărătorilor noștri și pentru că ne dorim ca toți să-și permită cele mai bune utilaje și echipamente, vezi promoțiile la drujbe Stihl de pe Magazia lu Costică. Iată care sunt doar câteva dintre modelele care se află la promoție și au garanția extinsă :

Stihl MS 170

Drujba Stihl MS 170 este un model popular pentru uz casnic și utilizatori de nivel începător. Aceasta este echipată cu un motor cu ardere internă cu doi timp de 30.1 cmc, care oferă putere suficientă pentru a tăia lemne de dimensiuni medii și sarcini de tăiere ușoare. Drujba a fost proiectată astfel încât accentul să fie pus pe ușurința omului de a o utiliza. Modelul este ușor, compact și manevrabil, ceea ce o face potrivită pentru utilizatorii fără experiență. Drujba este echipată cu un rezervor de ulei pentru lanț care poate fi ajustat pentru a controla cantitatea de ulei eliberată pentru lubrifierea lanțului. De asemenea, drujba Stihl MS 170 are și un mâner ergonomic și un sistem de amortizare a vibrațiilor care contribuie la reducerea oboselii și la creșterea confortului utilizatorului.

Stihl MS 180

Drujba Stihl MS 180 este un alt model popular din seria Stihl. Având un motor mai puternic decât modelul Stihl MS 170, drujba este mai potrivită pentru tăierea lemnului de dimensiuni medii și pentru sarcinile de tăiere mai dificile. De asemenea, și acest model își păstrează ușurința în utilizare a seriei Stihl, fiind potrivită pentru utilizatorii începători și pentru uzul casnic. Designul compact și ușor de manevrat face utilizarea drujbei mult mai accesibilă. Totodată, acest model dispune de un rezervor de ulei pentru lanț ajustabil, pentru a asigura lubrifierea corespunzătoare a lanțului.

Stihl MS 231

Drujbă Stihl MS 231 este un model mai avansat în comparație cu MS 170 și MS 180 și oferă mai multă putere, având și mai multe caracteristici. Drujba este echipată cu un motor puternic, ceea ce o face potrivită pentru tăierea lemnului de dimensiuni medii și mari, inclusiv pentru utilizatori casnici avansați și pentru sarcini profesionale ușoare. De asemenea, Stihl MS 231 dispune de un carburator ajustabil, ceea ce înseamnă că îți permite să reglezi amestecul de combustibil și aer pentru a obține cea mai bună performanță și eficiență.

Intră pe site-ul nostru și alege modelul potrivit ținând cont de nevoile tale. Profită de ofertele noastre și întregește-ți acum gama de utilaje și echipamente necesare pentru gospodăria ta.

SPUNE-TI PAREREA