Tiny house-urile, cunoscute și sub numele de case mici, au devenit o soluție populară de relaxare pentru cei care caută liniște și intimitate în locuri cu privelite superbă. Aceste mici locuințe oferă o altfel de vacanță, în locuri retrase, punând la dispoziția turiștilor un spațiu restrâns, dar confortabil, într-un sanctuar de relaxare.

Multe din aceste căsuțe de vacanță sunt amplsate în mijlocul naturii pentru a-și bucura oaspeții cu liniștea și intimitatea oferite de mediul natural. Puteți să vă treziți cu razele soarelui care pătrund prin ferestrele mici și să vă bucurați de priveliști pitorești. Acest lucru vă permite să vă reconectați cu natura și să vă bucurați de momente de calm și relaxare.

Acest „trend“ în turism a dus la dezvoltarea unor mici faceri în domeniul ospitalității în zone care nu sunt frecventate, în masă, de turiști. De altfel, tocmai aceasta este ideea pentru cupluri sau grupuri restrânse care preferă intimitatea și liniștea.

O mică locuință de vacanță în Munții Călimani din Bistrița-Năsăud este promovată de Wildventure Romania. Amenajată în stil rustic, cu o ambianță caldă și primitoare, căsuța pare un loc secret de refugiu pentru cei care vor să evadeze din rutina de zi cu zi.

Transilvania mai este numita și ” Toscana din Est”, iar această căsuță din Bistrița pare să confirme asocierea.
Amplasată la poalele Munților Călimani, nu foarte departe de Lacul Colibița, locația este ideală pentru o vacanță în România.
Se închiriază pentru doar 2 persoane, iar tariful este unul foarte atractiv“, scriu cei de la Wildventure Romania.

Honey Home Cottage este localizată în Ghinda, localitate componentă a municipiului Bistrița, și este cotată cu 10 pe booking.com.

 

SPUNE-TI PAREREA