Pasionații de automobile retro își dau întâlnire, în această toamnă, pe Pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița.
Retromobil Club Romania,   Filiala Bistrita Nasaud organizează Retroparada Toamnei 2023 în data de 15 Octombrie.

Evenimentul se va desfășura între  orele  11.00-15.00 pe str. Liviu Rebreanu din Bistrita (Pietonal, în  partea de sus, dinspre Domus ).

Automobilele retro au o strălucire și o atracție atemporale. De-a lungul decadelor, aceste bijuterii pe patru roți au reușit să capteze inimile și imaginația oamenilor din întreaga lume. De la legendarul Ford Model T la iconele precum Volkswagen Beetle sau Porsche 911, posesorii de automobile retro formează o comunitate dedicată și pasionată.

Una dintre cele mai puternice motivații pentru cei care aleg să devină posesori de automobile retro este nostalgia. Aceste mașini au un farmec și un caracter distinct care aduc aminte de epoci trecute. Mulți proprietari de astfel de vehicule au crescut cu aceste modele sau au avut ocazia să le vadă în filme și în imagini de arhivă. Posibilitatea de a restaura și de a conduce aceste automobile reprezintă o modalitate de a aduce înapoi o bucată din trecut.

Una dintre cele mai puternice motivații Automobilele retro sunt adesea percepute ca opere de artă mobile. Designul lor clasic, liniile elegante și detaliile meticuloase fac din aceste mașini adevărate opere de artă pe patru roți. Pasionații de automobile retro își petrec adesea timpul restaurând sau menținând aspectul original al vehiculelor lor, ceea ce necesită o atenție la detalii și un nivel ridicat de meșteșug.

SPUNE-TI PAREREA