Un incident regretabil a avut loc recent într-o comunitate din Bistrița-Năsăud. Este vorba de localitatea Nepos unde clopotarul parohiei, Ioan Grivase, a fost victima unui gru de adolescenți certați cu educația.

Săptămâna asta clopotarul parohiei noastre Nepos Grivase Ioan a fost agresat prin lovire cu pietre de 20 de copii din Nepos care au reușit să spargă și ușa termopan de la intrarea în turnul bisericii cumpărată din jertfa dumneavoastră! Facem un apel pe aceasta cale către Poliția Feldru și către paznicul nostru care are datoria de a asigura paza la obiectivele din sat sa își facă datoria pentru a preîntâmpina astfel de acte huliganice ! Sa va fie rușine! Nu mai aveți nici un Dumnezeu!“, a scris Emilia Rus, o femeie din comunitate.

Conform stirileprotv.ro, clopotarul le-ar fi atras atenția adolescenților să nu lase gunoaie în urmă și s-a trezit atacat cu pietre. Sursa citată mai notează că bărbatul este clopotarul satului de aproape 20 de ani și este un om respectat de toți localnicii.

Suntem șocați de ce s-a înâmplat în parohia noastră.L-au lovit pur și simplu pe clopotarul parohieinoastre cu bolovani și par cu cuie, nu pot găsi o explicație la gestul acesta”, a spus Vasile Rus, preotul satului.
Preotul este decis acum să depună plângere.

SPUNE-TI PAREREA