Un tânăr de 21 de ani din Monor este audiat de polițiști după ce și-a ucis tatăl cu un levier. Între el și tatăl său de 49 de ani a izbucnit un conflict care a degenerat într-o crimă. Cea care a anunțat poliția a fost mama sa care și-a găsit soțul fără viață în curtea locuinței.

Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud este abilitat să comunice următoarele:
În seara de 9 octombrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost sesizati, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că un barbat de 49 de ani din Monor a fost găsit inconștient, de către soția acestuia, în curtea imobilului în care locuiește.

În urma intervenției la eveniment a fost constatat decesul persoanei de către un echipaj al ambulanței.

Din investigațiile efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în timpul nopții a rezultat că, între bărbatul de 49 de ani și fiul acestuia, un tânăr de 21 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, iar tânărul i-ar fi aplicat mai multe lovituri, cu un levier metalic, tatălui său. Tânărul a fost luat în custodia polițiștilor și condus la audieri“, a transmis IPJ BN într-o informare adresată presei.

SPUNE-TI PAREREA