Un bărbat de 33 de ani din Chiochiș a fost reținut pentru 24 de ore după ce a provocat un adevărat scandal la un cabinet veterinar. Acesta și-a ieșit din minți după ce i-a murit o vacă și a l-a agresat fizic pe medicul veterinar.

La data de 6 octombrie a.c., în urma cercetărilor și probelor administrate, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 33 de ani, din Chiochiș, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare.
Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la data de 6 octombrie a.c., pe fondul unor neînțelegeri cu privire la decesul unei bovine, în timp ce se afla în incinta unui cabinet veterinar, ar fi amenințat și agresat fizic un medic veterinar. Totodată, acesta ar fi provocat distrugeri în respectivul cabinet.
La data de 7 octombrie a.c., bărbatul reținut a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare“, se arată în buletinul de presă al poliției.

SPUNE-TI PAREREA