Serile de weekend vin cu noi concerte LIVE la Soho Music Hall, în Bistrța. Vineri seara, 6 octombrie, trupa Luna Amară lanseaza la Bistrița noul single „Nu mai vine nimeni“.

Noul single dar și piesele deja cunoscute „Roșu Aprins”, „Pietre în alb”, „Gri Dorian”, „Ne iubim mai mult când dormim” vor fi cântate cu aceeași energie de clujeni pe scena clubului Soho.

Luna Amară:
Nick Făgădar, Mihnea Blidariu, Andrei Boțan, Robert Moțoc, Sorin Moraru

Bilete AICI!
– 60 lei – presale – primele 100 de bilete
– 70 lei – acces general

Motoract, tribute band Motorhead

Sâmbătă, 7 octombrie, cântă trupa Motoract, avându-i în deschidere pe tinerii de la MAAD.

BILETE AICI! 

Din dragoste pentru Lemmy&CO, pentru Rock-ul Adevarat al fabuloasei formatii Motorhead, trei băieți din cei patru componenți ai trupei ACT au înființat în anul 2009 Motoract – singura trupă din România tribut Motorhead, recunoscută oficial de managementul lor în 2012. Motoract, alături de alte 15 trupe din toata lumea au aparut timp de trei ani pe site-ul oficial Motorhead la rubrica „Tribute Bands”.
De-a lungul vremii componenta Motoract a suferit multe schimbari, constanta fiind basistul/vocalist George Costinescu alaturi de care fostii sau actualii membri ai trupei au reusit sa bucure, uneori sa uimeasca, dar mereu sa inflacareze inimile a mii de fani… sau viitori fani ai muzicii Motorhead.

SPUNE-TI PAREREA