Un bărbat de 30 de ani din Dorolea poate concura pentru premiul pentru șoferul anului. Cu permisul anulat din 2020, bărbatul s-a dus cu mașina la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, unde voi să se programeze pentru susținerea examenului de dobândire a permisului de conducere.
Acesta este suspect și de consumarea unor substanțe interzise.

„Dosar penal pentru infracțiuni la regimul rutier în cazul unui șofer care intenționa să susțină examenul de dobândire a permisului de conducere

La data de 3 octombrie a.c., în urma unei constatări în flagrant delict, polițiștii Biroului Rutier Bistrița au întocmit un dosar penal pentru infracțiuni la regimul rutier.

Vizat de comiterea faptelor este un bărbat de 30 de ani, din Dorolea care a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier în apropierea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, unde intenționa să se programeze pentru susținerea examenului de dobândire a permisului de conducere.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are anulat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice din anul 2020. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm faptul că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În urma celor constatate, polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe“, se arată într-un comunicat de presă al poliției.

Foto cu caracter ilustrativ

SPUNE-TI PAREREA