Primăria Bistrița derulează o “campanie” de demolare a punctelor termice dezafectate, ieșite din uz din Bistrița. Un alt punct urmează să fie dat jos, iar în locul său vor apărea locuri de parcare.

Punctul Termic care urmează să fie dărâmat este cel de pe strada Grăniceriilor (PT 11). În locul său va fi trasată și configurată o parcare la sol, spune primarul Bistriței, Ioan Turc.

Demolăm încă un punct termic dezafectat! E vorba de PT 11 de pe strada Grăniceriior, pe amplasamentul căruia va fi configurată o parcare la sol”, a precizat Ioan Turc.

1 COMENTARIU

  1. Daca era pe vrmea lui Ceuasescu , toate erau deramate de cand lumea… si in locul lor facute parcari si alte lucrari de utilitate pubica , fara atatea aprobari peste aprobari, studii de fezabiitate… licitatii peste licitatiii cat priveste proiectarea, executia, receptia lucrarilor si contestatiile la ele… care dureaza ani de zile, pana societatea renunta la ele . Mai… societatea asta ” capitalisto-burghezo-mosiereasca ” de astazi, efectiv ne baga in mormant pe toti !

SPUNE-TI PAREREA