Aniversarea de 12 ani de la deschiderea Casei EMA aduce și servicii noi: piscina de apă sărată și piscina de hidromasaj nouă!

Noile facilități sunt disponibile chiar de azi, 2 octombrie!

„Începem să punem la dispoziție facilitățile pe care le-am gândit în extinderea complexului, așa că de luni, 2 octombrie, se deschid pentru început cele 2 bazine, alături de noua saună uscată, mutată din zona de piscină în zona SPA. Motto-ul nostru este „Relaxant. Activ. Sănătos”. Dacă în primii 12 ani de funcționare ne-am concentrat majoritatea eforturilor pe primele 2 părți, acum punctăm și mai tare pe zona de sănătate, cu bazinul de apă sărată. Iar în curând, veți descoperi că și alte idei de-ale noastre vor fi puse în practică și vor satisface și această componentă importantă. Acesta este încă un pas pentru noi, în drumul spre a deveni un centru complet de activități pentru toate categoriile de vârste.

Piscina cu apă sărată a fost o dorință mai veche de-a noastră și o cerință specifică a voastră, așa că ne bucurăm să avem disponibilă această formă de relaxare și tratament. Apa sărată este făcută de noi aici, cu sare adusă de la Praid și știți cu toții ce bună este terapia cu sare în toate formele ei, fie că este vorba de haloterapie (cu aerosoli, din salină) sau talasoterapie (în piscină cu apă sărată). În perioada care urmează vom prezenta mai pe larg aceste beneficii, pentru a fi toată lumea în cunoștință de cauză.

În 2020, în timpul pandemiei, am avut oportunitatea să unim clădirea originală cu clădirea nou construită pe locul fostului punct termic de lângă Casa EMA, astfel că partea în care era vechiul bazin de jacuzzi a devenit zonă de legătură, dar și parte din Tribuna Casa EMA, de unde părinții pot urmări îndeaproape lecțiile de înot pentru copii. Acum, în sfârșit, putem să vă punem la dispoziție noul bazin de hidroterapie, mai mare și mai frumos, cu o priveliște frumoasă afară înspre parc“, au transmis reprezentanții Casa EMA.
Mai multe detalii aici!

SPUNE-TI PAREREA