Un bărbat de 42 de ani din Bistrița a ajuns la spital în stare gravă, intubat, după ce a suferit un accident de tractor. Bărbatul s-a răstunrat cu tractorul încărcat cu lemne pe strada Căprioarei din municipiu. La fața locului au intervenit, de urgență, un echipaj de pompieri și echipajul de terapie intensiva mobila SMURD.
Victima a fosta satbilizată, intubată și transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale amănunțite.

Din primele verificări efectuate, un bărbat de 42 de ani din Bistrița, în timp ce conducea un tractor agricol ce tracta o remorcă încărcată cu lemn, într-o pădure de pe raza municipiului, la coborârea pe o pantă s-a răsturnat. Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă, urmând a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul“, a transmis IPJ BN.

Acesta nu este primul accident care s-a întâmplat sâmbătă. Un bărbat de 78 de nai din Dumitra s-a răsturnat cu tractorul într-o râpă.

Un bărbat din Dumitra a căzut cu tractorul într-o râpă (VIDEO)

SPUNE-TI PAREREA