Mai multe echipaje de pompieri au intervenit astăzi în comuna Dumitra, într-o zona greu accesibilă, unde un tractor s-a răsturnat într-o râpă.
În cabina tractorului se afla un bărbat în vârstă de aproximativ 78 de ani care a rămas blocat. Acesta a fost extras de echipajul de descarcerare și predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD, conștient.

După stabilizare, a fost transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale amănunțite, a transmis ISU BN.

Astăzi, 30 septembrie , polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit pentru efectuarea de verificări, ca urmare a producerii unui accident, în extravilanul comunei Dumitra.

Din primele verificari efectuate la fața locului, un bărbat de 78 de ani, din Dumitra, în timp ce efectua activități de curățare a unui teren, cu un tractor, pe un teren accidetat, a pierdut controlul acestuia și a căzut într-o râpă, accidentându-se. Bărbatul a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

SPUNE-TI PAREREA