Echipajul unei ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Bistrița-Năsăud a avut, săptămâna aceasta, o intervenție mai dificilă, la o stână de oi din localitatea Șirioara. Un cioban a suferit un grav traumatism la un picior. Din fericire, a fost coborât în siguranță și acum se află sub tratament.

„În cursul zilei de luni, echipajul BN-34-SAJ (as.Eke I., amb.Forrai A.) a derulat o misiune dificilă: a trebuit să intervină la o stână de oi, din apropierea loc.Șirioara, unde afirmativ un cioban ar fi suferit un traumatism sever al membrului inferior.
La fața locului membrii echipajului au găsit un bărbat, de 46 ani, conștient, cooperant, cu suspiciune de fractură de col femural.
Victima a fost îngrijită la fața locului și evacuată cu ajutorul celor din anturaj la smbulanță și apoi la spital în vederea confirmării diagnosticului și tratamentului de specialitate.
Felicitări echipajului pentru misiunea reușită, iar pacientului însănătoșire grabnică“, a transmis Serviciul de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

SPUNE-TI PAREREA