Polițiștii bistrițeni au continuat acțiunile pentru prevenirea accidentelor și creșterea gradului de siguranță rutieră alături de organele abilitate de control în întreg județul.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și al formațiunilor rutiere de pe raza județului împreună reprezentanți ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier și ai Registrului Auto Român – Reprezentanţa Bistriţa-Năsăud au organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea accidentelor produse din cauza defecțiunilor tehnice ale autoturismelor cât și pentru depistarea șoferilor care nu respectă normele rutiere.

Astfel, au fost oprite în trafic pentru control aproape 250 de autovehicule. În urma neregulilor la regimul rutier constatate, au fost aplicate 151 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 44.000 de lei.

Peste 100 de șoferi au fost testați cu aparatul etilotest. Ca măsură complementară, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare, pentru defecțiuni sau inspecția tehnică periodică expirată și 8 permise de conducere pentru contravenții privind nerespectarea regimului legal de viteză și pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Acțiunile polițiștilor continuă pentru creșterea gradului de siguranță rutieră!

SPUNE-TI PAREREA