Handheld footage of man making camp fire for his friends in a cold night.

O provocare pentru liceeni din Bistrița și din împrejurimi a fost lansată în cadrul evenimentului Noaptea Cercetătorilor Europeni care va avea loc la Complexul Muzeal Bistrița. Este vorba de un eveniment captivant care va aduce acțiune și distracție în inimile liceenilor pasionați de aventură și descoperire!

Data: 29 Septembrie 2023
Ora: 16.00
Locația: Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud.

Am pregătit pentru voi o serie de provocări și activități pline de adrenalină, care vă vor pune imaginația și abilitățile la încercare.
Fiecare activitate se va desfășura contra cronometru, așa că pregătiți-vă să vă demonstrați abilitățile în fața prietenilor voștri!
Activități

  • Puzzle-uri misterioase
  • Aprinderea focului
  • Vânătoare de comori
  • Mima haioasă
  • Ștafeta jaloanelor cu 5 mingi

Echipe: Formați echipe de 15 – 25 de elevi pentru a participa la acest concurs și asigurați-vă că sunteți în echipă cu cei mai buni prieteni!
Atenție, pentru a participa la concursuri trebuie să fiți însoțiți de 1-2 adulți!
Premiu mare: Cea mai bună echipă va câștiga o excursie de neuitat la Turda-Cluj! O experiență pe care nu vreți să o ratați!
Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem la Noaptea Cercetătorilor Europeni la Complexul Muzeal Bistrița. Este o oportunitate unică de a vă testa abilitățile și de a crea amintiri de neuitat, alături de prietenii voștri.
Înscrierile se fac până în 27 septembrie (inclusiv) la numărul de telefon: 0263211063 între orele 10-12!“, au transmis organizatorii.

SPUNE-TI PAREREA