Vineri, 29 septembrie, începe sezonul de concerte indoor la Soho Music Hall cu trupa Compact, alături de Paul Ciuci.

„Redeschidem Soho şi totodată marcăm începerea sezonului cu un super concert live în compania celor de la Compact cu Paul Ciuci.
Trupa Compact a luat fiinţă în 1977, la Cluj, însă a intrat în atenţia publicului abia în 1981, an în care şi-a găsit identitatea muzicală datorită cooptării lui Paul Ciuci – solist, chitarist şi compozitor. A fost un început de drum, compoziţiile lui Paul Ciuci s-au făcut remarcate rapid datorită stilului deosebit şi timbrului său aparte, iar în scurt timp, Compact a devenit una dintre cele mai cunoscute şi iubite formaţii rock din România“, au transmis organizatorii.

BILETE AICI

Mai multe detalii pe pagina evenimentului

Sâmbătă, evenimentele LIVE continuă cu 7 Pași și Halta H.

BILETE AICI

Trupa 7 Pași, înființată în 2016, a făcut pași importanți în inima bistrițenilor pentru a deveni trupa lor rock de suflet! Energică și sentimentală, puternică și pasională, trupa are tot ce-i trebuie ca să îți intre direct în playlist!

A cântat, de-a lungul anilor, pe aceeași scenă cu Zdob și Zdub, Vița de Vie, Altar, The Mono Jacks, iar, mai nou, Within Temptation, Katatonia, Gotthard și alte trupe internaționale.
În deschidere vor cânta baieții de la Halta H, o trupă promițătoare din Bistrița care tocmai a încheiat un sezon productiv de concerte otudoor, inclusiv pe scena WTF Rock Festival 2023 pe care au urcat nume grele ca Sepultura, HammerFall, Evergrey.

SPUNE-TI PAREREA