Alexandra Constantin a ajuns în Finlanda, împreună cu fiica ei. Fetița sa, Gabriela, a fost diagnosticată, în urmă cu trei luni, cu un sindrom nefrotic congenital sever de tip NPHS1.

Ea a zburat către spitalul de stat din Helsinki, unde are nevoie de un tratament, alături de alți șase copii. În urma unui apel umanitar, s-au donat sume importante de bani, pentru zborul copiilor în Finlanda.

„Am ajuuuns! Am avut parte de cel mai plăcut și lin zbor, alături de un echipaj finlandez. Steluța noastră nefrologica a luat startul zborurilor asociației Blondie si a decolat azi, prima, in zborul cu numărul 159.

Va mulțumim ca sunteți alături de noi și ne suflati in aripi cu gândurile voastre bune! Astăzi ne-am întâlnit cu tati și in zilele urmatoare va urma întâlnirea și cu Izabela.

Acum suntem internate in Spitalul de copii din Helsinki, unde vom rămâne mult timp de acum încolo pana ca d bebelina va lua in greutate pentru un viitor posibil transplant.

Sa ne pomeniți in rugăciunile voastre ca tare bine ne mai face.”, a scris Alexandra Constantin pe contul său personal de Facebook.

SPUNE-TI PAREREA