Un bărbat de 37 de ani din Bistrița a murit, duminică seara, după ce a intrat în coliziune cu un sens giratoriu, fiind proiectat pe acostamentul părții carosabile. Bărbatul care conducea o motocicletă a fost transportat de urgență la spital, după ce a fost găsit inconștient de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Din păcate, a murit la spital din cauza rănilor grave.

Bărbatul a ajuns la spital în șoc hemoragic cu traumatism craniocerebral sever, traumatism craniofacial, hemopneumotorace bilateral drenat, leziune hepatică, plagă penetrantă intraabdominală, fractură de femur drept, fractură deschisă la tibia dreaptă.

La Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adus ieri, la ora 23.46, un bărbat de 37 de ani, în stare critică, politraumatizat în urma unui accident rutier, în șoc hemoragic, prezentând: stop cardio-respirator resuscitat, traumatism craniocerebral sever, traumatism craniofacial, hemopneumotorace bilateral drenat, leziune hepatică, plagă penetrantă intraabdominală, fractură de femur drept, fractură deschisă la tibia dreaptă. Din păcate, cu toate eforturile depuse de medici, din cauza leziunilor grave suferite, pacientul a decedat“, a informat Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița

Din primele cercetări, poliția a putut stabili că motociclistul avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat și nu deținea categoria corespunzătoare de permis pentru motocicletă.

La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au intervenit la un accident produs pe Calea Moldovei.

În urma intervenției, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 37 de ani, din Bistrița în timp ce conducea o motocicletă pe direcția Bistrița către Unirea a intrat în coliziune cu un sens giratoriu, fiind ulterior proiectat pe acostamentul părții carosabile. În urma accidentului bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde din nefericire a decedat.

Polițiștii au stabilit faptul că motociclistul avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat și nu deținea categoria corespunzătoare de permis pentru motociclul condus.

Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere“, a transmis IPJ BN.

Foto cu caracter ilustrativ

SPUNE-TI PAREREA