Pompierii au intervenit în această amiază la un accident rutier în localitatea Tureac. O mașină a ieșit de pe drum și a intrat într-un cap de pod, iar o persoană a fost prinsă între fiarele mașinii.

O autospecială SMURD si trei ambulanțe, dintre care două SMURD și una SAJ, au ajuns la locul accidentului unde se anunțau a fi trei victime, mamă, tată și un copil de doar 3 ani, iar femeia era încarcerată.

Salvatorii ajunși la fața locului au oferit victimelor sprijin, iar cea care a fost blocată în autovehicul a fost extrasă afară conștientă.

„Un echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare si trei ambulanțe (două SMURD și una SAJ Bistrița – Năsăud) sunt direcționate în aceste momente la un accident rutier produs pe raza localității Tureac. Din primele informații, un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În autoturism se aflau trei persoane, dintre care una este încarcerată”, a transmis ISU BN.

Persoana încarcerată a fost scoasă din mașina avariată și a fost consultată de cadrele medicale prezente la accident.

„Victima încarcerată a fost extrasă de echipajul de descarcerare, conștientă, predată echipajelor medicale”, a mai transmis ISU BN.

Întreaga familie va fi transportată la spital în urma accidentului. Conform ultimului comunicat, tatăl și mama copilului sunt politraumatizați, răniți, iar copilul de trei ani este bine, fiind asigurat în scaunul special de copii. Femeia este în stare gravă, necesitând intubarea.

Imaginea are caracter ilustrativ.

SPUNE-TI PAREREA