„Distrează-te responsabil! Respectă normele de bună conviețuire!“, este sloganul Poliției Locale din Bistrița care a luat la control barurile și cluburile de noapte din Bistrița pentru a verifica nivelul de zgomot. Polițiștii au folosit sonometrul din dotare și au vrut să se asigure că va fi liniște pe tot parcursul weekend-ului.

3….2…..1…..mai e puțin și începe weekendul!
Vara s-a terminat, toamna își intră încet-încet în drepturi iar bistrițenii au început să petreacă serile de weekend în cluburile de noapte, baruri sau cafenele.
Tocmai de aceea, suntem la datorie și am început controalele de noapte alături de colegii cu atribuții pe linie de ordine publică !
Am început de weekend-ul trecut, doar că am păstrat secretul …
Cu sonometrul din dotarea poliției locale, colegii de la compartimentul Control Comercial și Protecția Mediului au efectuat verificări și măsurători a nivelului presiunii acustice din perimetrul cluburilor de noapte și barurilor.
Continuăm și weekendul acesta…
Vă amintim că tulburarea liniștii locatarilor între orele 22.00 – 08.00 și 13.00-14.00 constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 lei la 1.500 lei.
Distrează-te responsabil! Respectă normele de bună conviețuire!“, este mesajul transmis de Poliția Locală Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA