Un copil a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină la volanul căreia se afla o femeie. Accidentul s-a soldat cu rănirea copilului care a fost dus de urgență la spital.

Femeia are 53 de ani și a fost legitimată de polițiști. Aceasta a avut actele în regulă și nu consumase alcool la volan.

La accident, pentru îngrijiri medicale, a fost direcționat un echipaj de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud. Ulterior, după examinarea stării de sănătate a minorului, salvatorii au decis că cel mai bine este să îl trimită la spitalul din Bistrița.

„Polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud au intervenit pentru efectuarea de cercetări, ca urmare a producerii unui accident rutier, în Nimigea de Jos.

Din primele date, pe Drumul Județean 172, un autoturism condus de o femeie, de 53 de ani, din Năsăud, a suprins și accidentat un copil care s-ar fi angajat în traversarea străzii.

Conducătoarea auto a fost testată etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările în acest caz sunt continuate, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA