Petru Rareș este între primele comune din județ care propune cetățenilor spectacole de teatru, pe lângă tradiționalele evenimente care au în centru folclorul. Duminică, 24 septembrie, începând cu ora 18:00, Teatrul Bambilici, pune în scenă, la căminul cultural din Bața, piesa „Peter Pan”.

„Am dorit să oferim și alt gen de spectacole, alte oportunități de relaxare pentru cetățeni. Vrem să existe o viață culturală cât de bogată în comuna noastră. Credem că există public pentru o piesă de teatru bună și dacă avem succes cu asta, vom continua pe acest drum. Intrarea la spectacolul de duminică este liberă. Încurajez și alți primari să gândească în acest mod, investițiile în drumuri și canalizări nu mai sunt suficiente pentru a mulțumi locuitorii unei comune. Un nivel de trai mai bun înseamnă și o viață culturală sau sportivă diversificată și plină de evenimente!” – a declarat primarul comunei, Ionel Ropan, pentru Bistrița Business.

Peter Pan este băiețelul care a refuzat să mai crească, rămânând veșnic copil. Îi plac aventurile și abia așteaptă să meargă împreună cu voi în minunata LUME A POVEȘTILOR! Sunteți pregătiți? Înarmați-vă cu multă voie bună și haideți la spectacol!”, au anunțat organizatorii spectacolului.

SPUNE-TI PAREREA