Un cetățean nervos și iute la mânie a pus pe drumuri zeci de autorități, cadre ale Poliției, Jandarmeriei și chiar din aparatul de Securitate, astăzi, după ce a anunțat că detonează o bombă în Primăria Bistrița, cea mai mare primărie din județ. Pentru ce? Motivul este unul… stupid, mai ales dacă s-a invocat chiar o amenințare cu bomba.

Cetățeanul a sunat, conform surselor din primărie, pentru a cere cinci cisterne cu apă care să fie trimise în Slătinița, localitate componentă a municipiului care se confruntă cu lipsa utilităților în 2023. Cetățeanul a mai adăugat că dacă nu se întâmplă asta, bomba din primărie va fi detonată.

După această amenințare, la fața locului au fost chemate autoritățile abilitate, a fost trasat un perimetru de siguranță și s-au început operațiunile specifice. În acest timp, personalul primăriei a fost evacuat, iar funcționarii au stat afară circa 45 de minute.

În urma acestui eveniment, autoritățile au constatat că alarma a fost una falsă, iar făptașul a fost identificat.

1 COMENTARIU

  1. Dincolo de gestul condamnabil al amenințării cu bombă, rămâne un adevăr revoltător legat de promisiunile neonorate ale autoritătilor. Iată ce spunea la inceputul anului 2021 primarul Ioan Turc, despre introducerea apei potabile in localitatea Slătinita: ”Suntem în faza de obținere a autorizației de construire. Având contract de execuție, preconizăm începerea lucrărilor în luna martie. Sper ca lucrurile să decurgă cât se poate de fluent, să nu ne lovim de binecunoscutele impedimente aproape inerente unor proceduri.
    Este un angajament pe care l-am luat și pe care avem de gând să-l respectăm. Termenul de executare este 12 luni. Aici discutăm despre cele două componente: apă și canalizare.”
    De atunci au trecut mai bine de 2 ani si jumătate fără să se intâmple minunea.

SPUNE-TI PAREREA