Un echipaj de pompieri cu șenilată, un echipaj SAJ și un echipaj salvamont intervin într-o zonă greu accesibilă din localitatea Anieș. Conform unei informări a ISU BN, o persoană a fost găsită moarta în pădure.

Serviciul Public Județean Salvamont Bistrița-Năsăud intervine în Munții Rodnei zona Anieșului într-o zonă montană dificilă pentru evacuarea unei persoane decedate“, a confirmat și Serviciul Public Județean Salvamont Bistrița-Năsăud.

UPDATE: Persoana găsită decedată este un bărbat de 65 de ani din Anieș. Acesta a fost găsit pe un terne pe care îl avea în proprietate, în locul numit Arinete. Bărbatul plecase de acasă în dimineața zilei de 16 septembrie pentru a curăța locul de vegetație. Încă nu se știe, cu exactitate, care este cauza decesului, dar bărbatul nu prezenta urme de violență.

În seara de 16 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit inconștient, pe raza localității Anieș.
La fața locului, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au identificat un bărbat, de 65 de ani, din Anieș, care din nefericire era decedat. Din primele verificări efectuate, bărbatul se afla în locul numit „Arinete”, pe raza localității Anieș, pe un teren proprietate personală, unde ar fi plecat din dimineața zilei de 16 septembrie a.c.
Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar deschis pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului“.

Foto : arhivă

 

SPUNE-TI PAREREA