Un bărbat de 66 de ani a fost grav rănit după ce a fost lovit de tren în zona haltei Sărata din Bistrița. La caz au intervenit un echipaj de pompieri și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Bărbatul a fost găsit în stare critică, cu plăgi deschise și fracturi.

„Victima este inconștientă, a fost intubata, prezintă multiple traume, plagi deschise și fracturi. Va fi evacuata la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea îngrijirilor medicale“, a transmis ISU BN.

Bărbatul a murit la spital

Deși medicii au făcut eforturi să îl salveze, bărbatul amurit la spital din cauza rănilor extrem de grave.

În seara de 11 septembrie a.c., polițiștii Biroului Județean Transporturi Feroviare Bistrița-Năsăud au intervenit pentru efectuarea de verificări, ca urmare a unui accident, produs în cartierul Sărata din Bistrița.
La fața locului s-a constatat faptul că un bărbat, de 66 de ani, din Bistrița a fost surprins în gabaritul căii ferate și accidentat de trenul 4007 care circula pe relația Bistrița – Sărățel.
Bărbatul a fost preluat și transportat la spital, unde, din nefericire, ulterior a decedat.
În cauză, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud efectuează cercetări pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA