Cu două medalii în palmares, Catinca Kecskes-Simionca, 12 ani, elevă la Colegiul Naţional Liviu Rebreanu, a devenit dublă campioană națională la Sanie Starturi Role. În perioada 28 august – 3 septembrie, pasionații sporturilor de acest gen au avut ocazia de a se bucura de un spectacol senzațional la Baza Sportivă Veverița din Vatra Dornei. Campionatul Național de Sanie Starturi, organizat de către Federaţia Română de Bob şi Sanie împreună cu Clubul Sportiv Şcolar CSS Vatra Dornei, a reunit peste 100 de sportivi din toată țara, într-un eveniment de excepție. Printre ei au fost inclusiv sportivi participanți la ultimele patru ediții de Jocuri Olimpice, iar concursul a fost unul antrenant, cu lupte la miimi de secundă și premii pe măsură oferite de sponsorii competiției.

Clasament:

-Loc II Ardelean Alessandra jun II A
-Loc III Moldovan Izabela JunII B

Efortul susținut și determinarea de fier au fost răsplătite în mod corespunzător. Cu un timp de execuție de invidiat, Catinca Kecskes-Simionca și-a depășit cu brio concurența și și-a asigurat locul binemeritat pe podiumul de top.
Tânăra bistriţeancă a avut rezultate exceptionale şi până acum, când şi-a adjudecat rolul de dublă campioană la Sanie staruri role Vatra Dornei 2023, respectiv:
– Locul I la Campionatul Naţional Cadeți 2023
– Locul I la concursul Cupa Speranțelor 2023
– Locul III la concursul Cupa Dornelor 2023
Echipa CSM Bistrita a participat la aceste campionate cu Ardelean Alessandra, Moldovan Izabela, Kecskes Simionca Catinca şi Bugnar Remus.

SPUNE-TI PAREREA