Un copil de doar patru și părinții săi au ajuns la spital, în această după amiază, în urma unui accident rutier care a avut loc între localitățile Șintereag cu Blăjenii de Jos. La fața locului au intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, un echipaj de pompieri și două ambulanțe SAJ.

Conform ISU BN, trei persoane au fost transportate la spital: o femeie care a suferit un traumatism la bazin, un bărbat și un copil in vârstă de aproximativ patru ani membri ai aceleiași familii.

Conform IPJ BN, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au fost solicitați sa intervină la un accident rutier produs pe Drumul Național 17, între Șintereag și Șieu-Sfântu.

La locul evenimentului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Stroiești, județul Suceava.
În urma accidentului, o femeie de 32 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din Cluj-Napoca, a fost rănită, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutier în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA