Un bărbat a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un tragic accident rutier, petrecut între localitățile Mititei și Salva. Alt bărbat a fost rănit și se află în stare critică. Accidentul a fost unul extrem de stupid : cei doi ieșiseră din mașină pentru a remedia o defecțiune, în momentul în care au fost spulberați de un șofer care circula pe același sens de mers.

Bărbatul care si-a pierdut viața estr cameramanul Traian Otic de la Impact TV. Celălalt bărbat, rănit foarte grav, este Cristian Moldovan, regizor tehnic la Sângeorz TV!

„Viteza și neatenția au stat la baza îngrozitorului accident rutier petrecut astă-noapte la ieșirea din Mititei din Salva. Din păcate, victimele evenimentului sunt doi reprezentanți ai mass-mediei, mai precis a unei televiziuni locale.
Aceștia se întorceau într-o mașină, împreună cu alți doi colegi de trust ce se aflau într-un alt autoturism (marca VW Passat), de la prima zi de sărbătoare a orașului Beclean după ce au transmis în direct pe Facebook evenimentul. La un moment dat Passatul (la volanul căreia se afla o femeie) s-a defectat chiar în timpul mersului iar cei doi colegi au oprit și coborât pentru o mână de ajutor în remedierea situației. Ceasul rău a făcut ca în acel moment să se întâmple tragedia, cei doi fiind loviți de o mașină de un SUV marca Audi (înmatriculat în Austria) condus de un bărbat de 33 de ani originar din Feldru dar care stătea în Ilva Mică. Bolidul a spulberat cele două victime pe o porțiune de drum drept și neluminată iar din imagini se poate vedea cum portiera din stânga față a vehiculului defectat a fost smulsă în urma coliziunii teribile. Din cele constatate la fața locului, cel cu Audi (ce venea pe același sens de direcție, Mititei – Salva) nu a văzut mașina oprită pe marginea șoselei și a lovit în zona laterală din față acolo unde se aflau cei doi jurnaliști“, a relatat jurnalistul Radu Sîrbu.

Rănile suferite de cameramanul de la Impact TV fiind incompatibile cu viața, în timp ce colegul său, un regizor tehnic de la Sângeorz TV (42 de ani, domiciliat în satul Nepos) a fost foarte grav rănit. Acesta din urmă a fost transportat la spitalul din Bistrița.
„Bărbatul de 42 de ani, victimă a accidentului rutier de astă-noapte, din localitatea Mititei, a fost adus la UPU Bistrița în stare gravă, în comă indusă medicamentos, cu traumatisme și contuzii la nivel cerebral, renal, de bazin, la membrele inferioare, hemoperitoneu, șoc hipovolemic, fiind supus unei intervenții chirurgicale”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Condoleanțe familiei îndurerate, colegilor și apropiaților!

 

SPUNE-TI PAREREA